Tysta leken börjar nu!



Idag är Göran hemma och jobbar vilket inte hör till vanligheten :) I brist på kontor (som jag nämde i förra inlägget) får han vackert nöja sig med att sitta i vardagsrummet vilket inte är optimalt. Jag blir ändå imponerad över hur duktig han är på att koncentrera sig! Jag skulle aldrig kunna sitta och jobba en hel arbetsdag i vårt renoverings-stökiga hem, jag skulle känna mig tvungen att städa först, fast i ärlighetens namn har jag alltid varit duktig på att hitta saker jag måste göra innan jag kan plugga eller jobba...

I alla fall, Göran är hemma och det är jag också fram till eftermiddagen. Det svåra är att bryta vanan att prata med honom hela tiden! Det känns som Tysta Leken! För att inte hans jobb ska bli lidande samlar jag på mig frågor och annat som jag vill prata om till kafferasten :)



De söta tallrikarna fyndade jag på loppis i Dalarana för några år sedan. Mormor hade precis likadana fast i en annan färg. De står hos mamma och pappa nu och jag funderar skarpt på att önska mig dem i födelsedagspresent eller julklapp eller nåt! Jag har också sett att bloggerskan UnderbaraClara har likadana vilket är roligt eftersom jag verkligen gillar henne :)
RSS 2.0