Halloncheesecake



Här om dagen blev jag så otroligt sugen på halloncheesecake, så där så att man börjar känna att det nog ändå är det allra, allra, allra goaste som finns!

Halloncheesecake
Botten: 8 digestivekex, 2 msk smält smör
Fyllning 1: 400 gram philadelphiaost, 2 ägg, 200 gram hallon, 1 dl socker
Fyllning 2: 2 dl creme fraiche, 3 msk socker
+ eventuellt några hallon till garnering

Sätt ugnen på 200 grader.
Mosa kexen med en gaffel, blanda med smöret och täck botten på en ugnsform. Blanda ingredienserna till fyllning 1 och häll detta över kexblandningen. In i ugnen i ungefär 20 minuter. Blanda under tiden fyllning 2. Ta ut kakan ur ugnen, bred ut fyllning 2 och sedan in i ugnen igen i fem minuter.

Kakan är godast om den görs en dag i förväg.


Försvinnande gott helt enkelt!! När det värsta begäret var stillat var den lilla biten på bilden ovan allt som återstod. Den går ganska snabbt åt när när man är jättesugen och släkten dessutom hjälper till. Denna gång bytte jag hälften av hallonen mot blåbär.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0